TRANSPORT | LIVRARE


Perioada noastră de producție este de 3-6 zile lucrătoare.
Timpul de răspuns de mai sus vă fi întotdeauna o estimare. În timp ce facem tot posibilul pentru a respecta termenele limită, există ocazii rare în care circumstanțele dincolo de controlul nostru pot împiedica acest lucru și, astfel, termenele limită nu pot fi garantate. Vă vom ține întotdeauna informat dacă exista prelungiri a termenului de livrare.

Timpi estimativi de expediere:

  • produse pe stoc ce nu necesită personalizare: 3-5 zile lucrătoare
  • produse ce necesită personalizare, sau lucrate de mână: 3-10 zile lucrătoare
    Sunt disponibile taxe de urgenta pentru transport: vă rugăm să ne contactati la: [email protected]

    ANULĂRI
    Dacă doriți să anulați comanda, trebuie să fim anunțați cât mai curând posibil prin e-mail la adresa [email protected] în termen de 24 de ore de la plasarea comenzii. Deoarece livrăm în 1-2 zile lucrătoare pentru majoritatea comenzilor, dacă nu primim de la dvs. până la acel moment, comanda dvs. vă continua conform programării.

RETURURI | SCHIMBURI

PERSONALIZAT / FACUTE DE MÂNĂ LA COMANDĂ: Nu acceptăm returnarea produselor noastre personalizate și lucrate manual / făcute la comandă din cauza unei „schimbări de părere”.Produsele sunt realizate la comandă dumneavoastra și, prin urmare, nu le putem revinde.

Dacă totuși comanda dvs. este deteriorată sau este defectă, vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile de la primirea acesteia și putem discuta despre opțiunile de remediere a situației. Vă rugăm să rețineți că nu ne putem asuma nicio răspundere pentru bunurile deteriorate sau defecte dacă nu ne anunțați problema în termen de 7 zile de la primire.

NEPERSONALIZATE / STOC: Vom accepta returnări / schimburi pentru produsele noastre nepersonalizate / ne-realizate manual.

Dacă doriți să returnați un produs nepersonalizat, vă vom cere să ne returnați produsul / produsele în termen de 14 zile de la primire. Articolele trebuie să fie nedeschise, în ambalajul lor original și într-o stare bună. Odată ce primim articolele returnate, în aceste condiții, vă vom contacta și vă vom emite o rambursare. Taxele de livrare nu vor fi rambursate. Costul livrării returului vă fi suportat de dvs., clientul.Coletele rambursate trebuie trimise la adresa mentionata de noi in e-mail, cu optiunea ‘’Deschidere colet’’ bifata, ne rezervam dreptul de a refuza coletul, daca aceasta optiune nu este indeplinita.

RAMBURSARI

Odată ce returnarea dvs. este primită și verificată, vă vom trimite un e-mail pentru a vă anunța că am primit articolul returnat. De asemenea, vă vom notifica cu privire la aprobarea sau respingerea rambursării.

Dacă sunteți aprobat, rambursarea dvs. vă fi procesată iar banii conform returului vor fi trimisi intr-un cont bancar ales de dumneavoastra, într-o anumită perioadă de zile.